Nulis layang

March 7, 2011

Senajan saiki jamane sarwa canggih, apa-apa sarwa gampang, apamaneh sing jenenge komunikasi. Komunikasi liwat layang saiki wis arang banget digunakake, wong-wong luwih seneng migunakake sms amarga dianggepluwih gampang,praktis, lan cepet. Nanging sing jenenge layang isih digunakake kanggo sawenehing kaperluan.

Dene perangane layang yaiku:

1. Adawiyah

2. Pambuka

3. Surasa basa/isi

4. Wasana basa/panutup

5.Titi mangsa

6. Paprenah

7.Nama sing ngirim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: