nulis jawa

March 1, 2011

wacana ing ngisor iki owahana dadi aksara Jawa Dina minggu aku dolan ing omahe kancaku. Kancaku omahe suruh. Omahe kancaku adoh banget. Kudu ngojek yen pingin cepet. Ongkos ojek 3000 rupiyah. Aku sangu 10.000rupiyah. Aku mikir-mikir, yen ngojek mangkat mulih ongkose 6000rupiyah. Kamangka aku isih kudu bayar nagkotan barang. Supaya ngirit baline aku mlaku.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: